Basisschool De Tweeklank

In het verkeer

Voor veel kinderen is het nog leuk en wellicht ook nodig dat ze gehaald en gebracht worden naar school. Lopen is het meest veilig, maar sommige kinderen moeten met de fiets komen of worden met de auto gebracht. We vragen ouders om - als het kan - de auto thuis te laten. Dit bevordert de veiligheid rondom de school.

Mochten kinderen toch gebracht of gehaald worden met de auto, dan wijzen wij jullie erop om de verkeersregels rondom de school aan te houden. De Zoen en Zoefstrook (Kiss and Ride) naast de school kan gebruikt worden voor ouders die hun kind met de auto naar school brengen. Is er geen plek dan kan er op de parkeerplaatsen rondom de school geparkeerd worden. Dit zorgt ervoor dat het zo veilig mogelijk blijft voor alle leerlingen.

De fietsen van de kinderen kunnen op het plein in de fietsenrekken worden geplaatst. Voor de deuren mogen i.v.m. de brandveiligheid geen fietsen geplaatst worden. Zorgt u voor een goed slot en laat uw kind zijn fietssleutel aan de leerkracht afgeven.
Fietsen op het plein is niet toegestaan. Rolschaatsen, skeelers en heelys zijn in school niet toegestaan. deze moeten bij de ingang van de school worden uitgedaan, meegebrachte schoenen kunnen daar worden aangedaan.

2023 Basisschool De Tweeklank

Powered by BasisOnline